Loading...

FitKids

FitKids

Educatie alternativa prin sport, pentru copii cu varste de la 5+ ani!

  • Cui ne adresam? Programe sportive pentru prescolari si scolari, cu accent pe valentele educative ale sportului. Joaca si socializare prin SPORT!
  • Care sunt beneficiile? Vizam o dezvoltare motrica armonioasa, dar si o modalitate sanatoasa de a-i invata pe copii sa interactioneze. Oferim conditii premium si un climat cu toleranta zero la abuzuri fizice sau verbale, iar copiii vor gasi intotdeauna un prieten in fiecare antrenor.
  • Ce este special? Facem sport, dar nu participam in competitii si avem motto-ul: „La varste fragede, niciun copil nu trebuie sa piarda, pentru ca altul sa castige.”! Fiecare sportiv se compara doar cu propria persoana. Dam sens si semnificatie jocului si regulilor lui in timpul activitatii fizice. Comunicam activ cu copiii si incurajam atitudinile pozitive pentru o atmosfera vesela si o integrare in grup prin experiente pozitive si de succes. Labradors exista pentru ca ne iubim meseria si este o bucurie sa contribuim la dezvoltarea armonioasa a copilului tau.

Programul FitKids

Dezvoltare motrica prin metode psiho-pedagogice moderne.

Trei categorii de varsta, de la prescolari la scolari mici.

Vizam o dezvoltare armonioasa si familiarizarea cu mai multe sporturi, pentru ca in final copilul sa-l practice pe cel mai indragit.

Programul BASKETBALL

Antrenamente de baschet pentru sportivii care

nu doresc participarea in competitii.

Antrenamente suplimentare de individualizare pentru baschetbalistii

de performanta de la orice club; pregatire fizica si „skills training”.

Programul FAMILY

Copiii de diferite varste, frati-surori, dar si parintii lor,

se pot antrena in acelasi timp si in aceeasi locatie,

avand terenuri-programe-antrenori diferiti.

Programul AFTERSCHOOL * NOU

Sport si relaxare imediat dupa scoala. „Potrivit cercetatorilor de la Illinois University, copiii care fac miscare dupa cursuri au rezultate de doua ori mai bune decat cei care nu fac acest lucru.” (The Telegraph)

after school

WE COACH KIDS... AND PARENTS!