Loading...

HOLISTIC

TRAINING

APPROACH

Train like a PRO

  • CUI NE ADRESAM? Sportivilor amatori care inteleg beneficiile antrenamentului in regim dinamic (nu sport pe loc!) cu structura si continut inspirate din sportul de performanta, dar cu o planificare adaptata amatorilor.

 

  • CE ESTE SPECIAL? Programe holistice intr-un cadru profesionist, infrastructura premium, antrenor profesionist 100% dedicat acestei meserii. Antrenamente optime pentru tonifierea musculara, imbunatatirea functiilor cardio-vasculare, a posturii, stimularea creierului si binenteles socializare prin sport.

 

  • CUM TE POTI INSCRIE? Dupa ce ai studiat aceasta pagina, acceseaza sub-pagina PRICES din meniu si urmeaza pasii descrisi sub tabel!

Sportivi AMATORI 40+ ani

Scop si obiective specifice sportivilor amatori. Fiecare sportiv isi decide nivelul de implicare in antrenamente, beneficiind de indrumare si motivare. Antrenamente non-competitionale (sportivii nu concureaza intre ei sau contra cronometru). Ne antrenam in grup pentru motivarea reciproca si stimularea aportului individual la dinamica grupului, pentru ca socializarea prin sport este un obiectiv important.

Copyright © All rights reserved ASC Labradors
Mobil: 0730-585.521
E-mail: office@labradors.ro