Loading...

HOLISTIC

TRAINING

APPROACH

Train like a PRO - by Coach Curti

  • CUI NE ADRESAM? Sportivilor amatori care inteleg beneficiile antrenamentului in regim dinamic (nu sport pe loc!) cu structura si continut inspirate din sportul de performanta, dar cu o planificare adaptata amatorilor. 
  • CE ESTE SPECIAL?  Sala de sport premium mare -800 mp- ce permite exercitii dinamice multidirectionale, in toate cele 3 planuri ale miscarii. In completare, echipamentele premium si iscusinta antrenorului profesionist asigura complexitatea antrenamentelor pentru tonifierea musculara, imbunatatirea functiilor cardio-vasculare, a posturii, stimularea creierul… si binenteles socializarea prin sport.
  • CUM TE POTI INSCRIE? Dupa ce ai studiat site-ul trimite un e-mail la office@labradors.ro cu datele tale de contact (nume, clubul la care activezi, mobil…) si o cerere succint formulata, iar noi te contactam cat de curand pentru a stabili toate detaliile.

Sportivi AMATORI (35+ ani)

Antrenamente cu scop si obiective specifice sportivilor amatori. Fiecare sportiv isi decide nivelul de implicare in antrenamente, beneficiind de indrumare si motivare pentru atingerea obiectivelor individuale. Antrenamente non-competitionale (sportivii nu concureaza intre ei sau contra cronometru). Ne antrenamn in grup pentru motivarea reciproca si stimularea aportului individual la dinamica grupului, pentru ca socializarea prin sport este un obiectiv principal.

La cerere, sportivii amatori pot beneficia de antrenamente individuale sau in grup restrans, avand avantajul planificarii personalizate si a video-monitorizarii evolutiei sportive, la standardul programelor PRO (se aplica pret pachete PRO)!

*

Pe toata perioada Covid, limitam accesul in sala de sport (de 1,000mp) la cca. 12 sportivi deodata. Normativul actual impune 7mp / sportiv pentru a putea pastra distanta de siguranta, dar noi am hotarat sa oferim circa 80+ mp / sportiv! Limitarea numarului sportivilor / grupa, impune si ajustarea pretului abonamentelor dupa cum urmeaza:

50 ore = 2.000 lei (40 lei/ora)

25 ore = 1.250 lei (50 lei/ora)

*

IMPORTANT

Pentru o transparenta totala, platile se fac exclusiv prin virament bancar • Abonamentele se achita 100% in avans si sunt valabile pe perioada Septembrie – Mai, dupa care devin nule • ATENTIE: Se achizitioneaza numar de ORE, NU numar de sedinte • Se accepta plati prin sponsorizari/donatii de la persoane fizice si juridice • Indiferent de motiv, contravaloarea abonamentelor NU se returneaza In caz de forta majora (Covid19 etc.) orele ramase din abonamentele valabile se reporteaza pe o perioada viitoare • In cazul in care clubul nu poate oferi o activitate planificata ea se reporteaza integral • Iubim si respectam sportul, iar motto-ul clubului Labradors este: „Ori vii cu ganduri serioase, ori nu vii deloc” • Cautam membri, nu clienti • Te asteptam in familia noastra daca iubesti si tu sportul si esti hotarat sa te antrenezi serios, in cea mai moderna si curata sala privata de competitii sportive din Romania, indrumat de antrenor profesionist • 

*

Va astept cu drag,

Coach Curti