Loading...

FUNCTIONAL

DYNAMIC

TRAINING

We train movements, not muscles!

  • Cui ne adresam? Program oferit adultilor, femei si barbati, care doresc antrenamente functionale in regim dinamic (nu sport pe loc), construite pe principiile dupa care corpul uman functioneaza de mii de ani. Structura, continutul si planificarea antrenamentelor urmeaza modelul din sportul de performanta, dar sunt adaptate la amatori. Vizam sportivii care au nevoie de indrumarea si motivarea unui antrenor.
  • Care sunt beneficiile? Antrenamentul functional dinamic asigura tonifierea musculara, imbunatateste functiile cardio-vasculare, pulmonare, postura, creste mobilitatea articulatiilor, stimuleaza creierul etc. Antrenamentele au un specific de efort mixt aerob si anaerob, care asigura o rata metabolica mare (ardere de calorii de pana la 48 de ore dupa efort). Abordarea functionala si holistica, precum si dezvoltarea tuturor calitatilor si deprinderilor motrice confera antrenamentului o eficienta neuro-musculara mare.
  • Ce este special?  In fiecare antrenament efectuam exercitii functionale pentru tot corpul, iar spatiul mare de 800mp ne permite antrenamente dinamice multidirectionale, in toate cele 3 planuri ale miscarii. Aceste repere asigura complexitatea antrenamentelor, atat de necesara pentru a se evita plafonarea si plictiseala sportivilor chiar si pe termen lung. Organizam pentru membri cantonamente si evenimente de tip teambuilding.
  • Ce tipuri de antrenamente sunt incluse in program? Programe de tip Cardio, Tabata, Circuit, Intervale, Stretching, Foam Rolling etc. Programul PRO ofera un plan personalizat de antrenament si putem oferi consultanta multidisciplinara licentiata (antrenori, nutritionist, psiholog).

Programul STANDARD

Antrenamente cu obiective generale de grup, fara un plan individual de antrenament.

Fiecare sportiv isi decide singur numarul de antrenamente, intensitatea executiilor, nivelul de implicare in antrenament etc., fara sa existe o impunere din partea antrenorului.

Antrenamente ne-competitive, sportivii nu concureaza intre ei, nici contra cronometru.

Programul PRO

Antrenamente cu obiective si plan individual de antrenament pentru fiecare sportiv in parte.

Antrenorul impune, in baza unor teste si la intelegere cu sportivul: program de pregatire personalizat, numar de antrenamente,

intensitate executii etc.

Antrenamente competitive, cu testari

regulate si monitorizare evolutie.

Programul FAMILY

Adultii si copiii lor fac sport

in acelasi timp si in aceeasi locatie!

Copiii de diferite varste, frati-surori, dar si parintii lor, se pot antrena in acelasi timp si in aceeasi locatie, avand terenuri-programe-antrenori diferiti.

Antrenamente cu obiective generale de grup, vezi informatii program STANDARD.

WE TRAIN MOVEMENTS, NOT MUSCLES